neděle 15. prosince 2019

Re-reading pomocí audioknih #1

Audioknihy, stejně tak jako elektronické knihy, se těší stále většímu zájmu. Klasická papírová kniha byla, je a vždy bude největším miláčkem knihomolů, ale občas nastanou v životě takové momenty, kdy není lehké skloubit volný čas právě se čtením nějakého příběhu. A co teprve, když s láskou vzpomínáte na svoje oblíbené knižní série, ke kterým se ne a ne znovu vrátit, jelikož toho je tolik, co každý den přichází do knihkupectví a vy to samozřejmě chcete stihnout pokud možno všechno. Takže nestíháte re-reading svých srdcových knih? Pokud je vaše odpověď ano, pak věřte, že mluvené slovo váš problém vyřeší! Vhodné při cestování, úklidu či jiné reorganizaci nebo aktivitách všeho druhu! 



No kdo by je neznal! Tato sedmidílná dobrodružná fantasy sérii pohladí po duši nejen děti, ale také dospělé. V této sérii naleznete spousty dveří, ale jen ty jedny vedou do jiného světa. Projděte jimi do země kouzel a zázraků. Do Narnie! Prožijte společně se statečnými hrdiny sedm tajuplných příběhů. Poznejte všechny krásy a tajemství samotné bájné země a jejích obyvatel. A v neposlední řadě se setkejte se srdnatým lvem Aslanem, králem všech zvířat, který má své místo v každém z příběhů, aby pomohl v boji dobra se zlem. Dejte šanci této audioknize a zaposlouchejte se do krásných příběhů z pohádkového světa spisovatele C. S. Lewise v jedinečném podání herce Miroslava Táborského, jehož přednes byl velmi poutavý a příjemný. Audiokniha Letopisy Narnie (1-7 komplet) obsahuje: 1. Čarodějův synovec; 2. Lev, čarodějnice a skříň; 3. Kůň a jeho chlapec; 4. Princ Kaspian; 5. Plavba Jitřního poutníka; 6. Stříbrná židle; 7. Poslední bitva.


Hunger Games, trilogie, která se jako první může pyšnit označením dystopie. Série, kterou si hnedka (snad) téměř každý přečetl, zamiloval a pak na její filmové adaptace chodil do kina. Příběh, který udal nový směr v literatuře pro mládež. Že neznáte? Co jsou Hunger Games? V Hunger Games existuje jen vítězství přinášející slávu a bohatství nebo prohru znamenající jistou smrt. Takhle kruté jsou! Poznejte skrze tento komplet všech tří dílů série statečnou Katniss, která nebyla vylosována do této zvrácené reality show, jen přinesla oběť za svou mladinkou sestru. Ponořte se s hlavní hrdinkou do boje o holý život a samotné přežití v neznámé divočině. Že to nezvládne? Omyl! Katniss se nikdy nevzdává. Vzdoruje systému a bouří se mu. Její chování pobuřuje a v nesvobodném okolním světě její činy vyvolávají revoluci… Postaví se do jejího čela? Zvítězí? Tento příběh vás uhrane! Příběh lásky a touhy po přežití ve světě plném útlaku a nesvobody! Tento komplet obsahuje celou trilogii (Aréna smrti; Vražedná pomsta; Síla vzdoru), která se po právu může pyšnit označením bestseller. Spisovatelka Suzanne Collinsová svým čtenářům nabídla dobrodružství, ve kterém jde o všechno a Tereza Bebarová svým podmanivým hlasem tomuto dílu dodala na další jiskře. Její přednes? Za jedna! 

Nalákala jsem Vás? Příště se můžete těšit např. na Odkaz Dračích jezdců

Za poskytnutí audioknih na recenzi mockrát děkuji internetovému obchodu Audiotéka!

Žádné komentáře:

Okomentovat