středa 17. července 2019

Hvězdný šéf (J. D. Hawkins)


Hvězdný šéf, nový oddechový román s erotickým nádechem od mužského autora! Jako vážně něco takového napsal chlap? Není možná! Ale po počátečním šoku a dočtení knihy musím přiznat, že to skvěle zafungovalo a já si při čtení nejen odpočinula, ale i pobavila.
Cole Chambers - majitel a šéfkuchař „Knife“ jedné z nejluxusnějších restaurací v LA vůbec. Jak by se charakterizoval? Jako precizní, neoblomný, přísný nejen k sobě, ale také ke svým kolegům. Knife je prestižní místo vyhledávané největšími celebritami a Cole je ve svém kulinářském světě tou největší hvězdou, které není vhodné odporovat. Ani za nic!
„Teda,“ zahučí Willow se založenýma rukama a nevěřícně kroutí hlavou. „Vy jste vážně speciální druh kreténa.“

A co se nepřihodí, když do jeho restaurace za jeho nepřítomnosti nastoupí houževnatá kuchařka Willow a pozmění nějaké to koření v jednom z jeho originálních a slavných receptů.
Změní se kuchyně v bitevní pole dvou silných jedinců nebo naopak zasáhne osud a ti dva do sebe zapadnou jako dva ztracené dílky skládačky? Dokáže Willow sexy hvězdnému šéfovi vzdorovat nebo podlehne?
Hvězdný šéf nenabídl nic extra originálního do již známého žánru New Adult, maximálně tak nové neotřelé prostředí, ale to vůbec ničemu neuškodilo. Příběh byl velmi čtivý, nabitý energií a smyslným jiskřením mezi hlavní dvojicí hrdinů. Cole i Willow byli jakožto hlavní aktéři tohoto titulu velmi dobře vykresleni jak s dobrými, tak i se špatnými vlastnosti a šlo si je velmi rychle oblíbit a přát jim jen samé štěstí světa.

„Víš,“ řekne toužebně, „vždycky jsem si tě představovala s někým, jako je Cole.“
„Cože? S osamělým milionářem s temnou minulostí a prudkou povahou?“
„Ne! Se zádumčivým, vášnivým typem. S chlapem, který má názor. A velké ambice.“

Celkově musím autora knihy pochválit. Příběh velmi rychle odsýpal a nabídl čtenáři milý, zábavný, odpočinkový čas strávený s knihou. Již brzy by se na pultech knihkupectví měl objevit překlad další knihy tohoto autora a já se mohu jen těšit! Suma sumárum knihu vřele doporučuji s celkovým hodnocením 4* z 5*!

Název: Hvězdný šéf
Autor: J. D. Hawkins
Počet stran: 240
Nakladatelství: Baronet
Rok vydání: 2019
Moje hodnocení: 4/5

Za recenzní e-knihu mockrát děkuji internetovému obchodu Palmknihy!


Žádné komentáře:

Okomentovat