pátek 6. listopadu 2015

Měsíční přírůstky – říjen

Aneb „Nakupuji jako blázen, ale nestíhám to všechno číst!“

ŘÍJEN
Říjen byl dost hektický. Skoro nečtu, jelikož nemám kdy. Škola s brigádou mě zaměstnávají, což tento měsíc musím změnit. Asi si rozvrhnu lépe čas, jinak to se mnou bude beznadějné! Tento měsíc jsem získala celkem 11 papírovek a 2 e-knihy. Talon mi poslal Fragment a já jsem opravdu zvědavá na další knihu s draky. Mezi dvěma světy jsem si koupila, neboť mě velmi zaujala anotace a je to moc pěkná bichlička, což jsem nečekala. Vzdej se mi – jasná volba! Zbožňuju autorku už nějaký ten pátek. Sempre – Navěky jsem si původně chtěla kupovat, ale pak se usmálo štěstí a já knihu vyhrála u Yoli. Znovu mockrát děkuji! Další dva díly Tolkiena jsem si pořídila s 30% slevou. Už na Instagramu jste se mě ptali, kde jsem je koupila, takže: Kosmas (Fashion Arena v Praze). Je to outlet, ale naleznete zde i novinky s 10% slevou a starší kousky s ještě větší slevou a nepoškozené. Aristotela a Danteho, Dívku ve vlaku a Sněží, sněží jsem prostě musela mít. Anotace super, obálky kouzelné a peněženka prázdná. Hlavně Sněží, sněží má tak úžasnou obálku až se z toho jeden rozplývá. Křížovky byly zdarma v rámci Knihománie a určitě se u nás doma neztratí. Nový atlas jsem nutně potřebovala, jelikož studuji Regionální geografii a ten můj staroušek už nestačí. Vidořád jsem musela mít, protože Kostičas byl super a Smrtná zima mě opravdu zaujala svým tématem (zatím to je bohužel takové nijaké..).

  • Julie Kagawa: Talon: Společenstvo draků - Zkouška věrnosti (RC Fragment)
  • Scott Westerfeld: Mezi dvěma světy
  • J. Lynn: Vzdej se mi
  • J. M. Darhower: Sempre – Navěky
  • John Ronald Reuel Tolkien: Dvě věže, Návrat krále
  • Benjamin Alire Sáenz: Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru
  • Paula Hawkins: Dívka ve vlaku
  • John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle: Sněží, sněží...
  • křížovky
  • Školní atlas dnešního světa
 
E-knihy:
  • Samantha Shannon: Vidořád (RC Palmknihy)
  • Kate A. Boorman: Smrtná zima (RC Palmknihy)
 
 

7 komentářů:

  1. Pán prstenů se mi líbil , ale na knihy jsem zatím nesebrala odvahu - četl někdo ?

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je opravdu báječný výběr! V podstatě všechny knihy (až na Vzdej se mi a ty dvě e-knihy) bych si sama moc ráda koupila. Tak trochu závidím, ale přeji Ti příjemné chvíle u jejich čtení :) Do které se pustíš s největším nadšením?

    OdpovědětVymazat
  3. To je pěkná kupa přírůstků :) Mě teď začala lákat Dívka ve vlaku, všichni ji moc chválí :) A už se těším, až si přečtu i Vidořád a Sempre :) Tak si užij čtení :)

    OdpovědětVymazat
  4. super vyber, na vetsinu z se taky chystam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj krásne kúsky, hlavne vydania Pána prsteňov :) Môžem sa opýtať odkiaľ máš ten krásny hrnček z úvodnej fotky k tomuto príspevku? Ďakujem za odpoveď... www.mojacitaren.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné přírůstky :) Mně taky přibylo Mezi dvěma světy - Westerfelda mám hrozně ráda už od doby, co jsem četla sérii Oškliví a tahle knížka zní parádně, sleduju ji od dob, co vyšla v originále. A taky jsem nečekala, že je tak tlustá :D A líbí se mi, ty dvoubarevné stránky, které dělají ty dvoubarevné proužky, když je knížka zavřená :3
    Smrtnou zimu jsem vyhrála na Martinusu, tak snad brzy přijde, i když jsem teď někde slyšela, že je to slabší. O Dívku ve vlaku outěžím prozměnu na arara.cz, tak třeba budu mít štěstí dvakrát za sebou :D
    Doufám ještě, že si někdy pořídím Aristotela a Sněží, sněží, ale před vánocemi už to na velké nákupy nevidím :)
    Taky mám teď méně času na čtení. Termíny ve škole jsou neúprosné. Ale nějaká ta hodinka denně stejně na čtení padne. Řeky Londýna jsem ale takhle četla nějakých deset dní, což je na mě strašně dlouho... :) Supr článek!

    OdpovědětVymazat
  7. Fajná kupka. :) Některé z titulů vypadají zajímavě, tak uvidím, jestli se nepoštěstí si někde vypůjčit/pořídit. Každopádně jsem zvědavá, co řekneš na Aristofelese a Danteho.

    OdpovědětVymazat