středa 5. srpna 2015

Měsíční přírůstky - červenec

Aneb „Nakupuji jako blázen, ale nestíhám to všechno číst!“
ČERVENEC

Červenec je za námi a já se opravdu držela. Musím se přece pochválit, no ne? 8 knih! Jen 8! E-kniha dokonce žádná. Jelikož chodím na brigádu, nemám tolik času slídit po všech knihkupectvích a něco neustále nakupovat. Díky bohu taky, takhle bych z výplaty nikdy nic neušetřila.
Pátý díl HP jsem si koupila částečně za poukaz od svých úžasných spolubydlících a zbytek jsem doplatila. Díky holky ještě jednou! Sedmý díl jsem pak ulovila se super slevou a poštovným zdarma u Albatrosmedia.
Vražednou léčbu jsem si nemohla nekoupit. Mám moc ráda Dashnera a jeho napínavá díla. Moře klidu bylo u Dobrovského za 149 korun, takže koupě byla jasná. Knihu jsem již četla jako e-book a natolik mě uchvátila, že jsem si ji ještě musela pořídit i v papírové podobě. Život po smrti jsem dostala na recenzi (která vyjde do konce týdne) a mohu říci, že jsem nic tak neuvěřitelného dlouho nečetla. Vodopád jsem si musela jít koupit, jelikož jsem četla Slzu a byla jsem zvědavá, jestli se spisovatelka zlepšila. No podle recenzí si i u druhého dílu zanadávám. Z Tajemství zpívající města jsem měla ohromnou radost. Dlouho jsem sháněla první díl do série, jelikož jen tento jediný mi chyběl. Ne neptejte se, proč jsem neměla první díl a další dva ano. Ani já sama to nechápu, ale díky Filipovi z Magicians Book jsem si ji koupila. Díky moc!
Kolem Železné zkoušky jsem kroužila jako sup už od knižního veletrhu, ale nedokázala jsem se rozhodnout. Až recenze Filipa mě opravdu nalákala. No uvidíme, jestli i já budu nadšená.
Joanne Kathleen Rowling: Harry Potter a Fénixův řád, Harry Potter a Relikvie smrti
James Dashner: Vražedná léčba
Katja Millay: Moře klidu
Damien Echols: Život po smrti
Lauren Kate: Vodopád
Christoph Marzi: Tajemství zpívajícího města
Holly Black, Cassandra Clare: Železná zkouška
 
Četli jste některé z mých úlovků? Líbila se kniha či ne?
 
 

4 komentáře:

  1. Skvělé úlovky :) Harry Potter je moje srdcovka, pořád a navždy :) A Moře klidu se mi taky hodně líbilo. Na Vražednou léčbu si taky brousím drápky, jen čekám, jestli se objeví v dalším katalogu Knižního klubu. Železnou zkoušku si taky plánuju přečíst, ale Vodopád asi ne, Slza mě moc neuchvátila :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani mě Slza moc nenadchla, ale byla jsem zvědavá na pokračování ':D

      Vymazat
  2. Tolik překrásných knih! :O Vodopád bych si chtěla též přečíst a na Harryho Pottera se už připravuji. Stejně jako na trilogii Labyrint :D :)

    OdpovědětVymazat