neděle 2. listopadu 2014

Pusheen - Já, košišta (Claire Belton)

Pusheen zahřála u srdce a rozesmála už miliony lidí po celém světě svými praštěnými gifovými obrázky, na nichž se natřásá a kroutí ocasem. Teď je připravená vystoupit z elektronických vod na papír! V téhle knize najdete ty nejpopulárnější facebookové obrázky a k tomu spoustu dosud neviděného materiálu.

Zjistěte, co ji přiměje vrnět a proč už se do ní zamilovalo tolik lidí… Pokud už mezi ně samozřejmě nepatříte – pak je pro vás tato knížka naprostou povinností!

 
Košištááá. Ne, nezbláznila jsem se. Opravdu jsem si koupila tuto krásnou obrázkovou knížku. Miluju kočky a Pusheen rozhodně také!
Kniha je plná krásných obrázků s košištou, která řádí.. a teď pozor – obsahuje minimum textu (pro nečtenáře jako dělaná).
Dělí se na 5 částí:
I.                    část: Já, košišta
II.                  část: Co byste měli vědět o kočkách
III.                část: Návod na život
IV.                část: Stormy
V.                  část: Rok v životě Pusheen
Poděkování
 

 
 
 
první části se seznámíme se samotnou aktérkou knihy, s roztomiloučkou, tukově dobře zásobenou kočičkou. Dozvíme se například, kdy se narodila, co ráda dělá a co má ráda.
 
 
 
 
Druhá část nám ukáže kočičí pocity, úchylky, chování či rozmary. Nutno dodat, že je vše pravdivé. Máme doma kocoura a ten se rozhodně tak chová.
 
 
 
Ve třetí části nám Pusheen ukáže, jak pořádně zatočit se životem. Jak si užívat na 110 % (a že ona to rozhodně dokáže).
 
 
 
Čtvrtá část představuje kočku jménem Stormy, o které jsem předtím vůbec neslyšela. Je to mladší sestřička  P. a určitě taky pěkná potvůrka. Dozvíme se jaká S. je, co ráda dělá a nedělá, co má ráda a naopak.
 
 
 
 
 
Poslední část se věnuje průřezem roku s kočičkami. Přes Šťastný Nový rok, Valentýn, čtyři roční období až k Vánocům. Nutno podotknout, že P. slaví každou kravinu. Každý svátek i hezký den, ale tak proč ne? Ta kočka se rozhodně s životem nemazlí, anebo se mazlí až příliš?
 
 
 
 
 
 
 
Prohlížení obrázků Pusheen a Stormy určitě každému na tváři vykouzlí úsměv. No kdo by tuto ňuňu ujetou košištu nemiloval? Dlouho jsem se nad něčím tak nezasmála jako nad tímto. Pusheen rozhodně vládne světu!

5 hvězd

 Zdroj anotace: CooBoo

7 komentářů:

  1. byla jsem v nekolika knihkupectvi chtela jsem si knihu prohlidnout jelikoz jsem na ni dost zvedava a nevim co od ni cekat ale nikde ji nemeli :(( fotky jsou nadherne :-))) ale asi to vidim jen na prolistovani az na ni nekde narazim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si ji dneska pořídila u Dobrovského :) jinak jsem taky přemýšlela, že ji čapnu a budu nenápadně listovat a celou si ji prohlédnu, ale nakonec sem se nechala košištou zlákat :D

      Vymazat
  2. Taky by mě košišta fakt lákala, ale myslím, že za ty peníze si radši zatím pořídím něco, kde je... přece jen o trošku víc textu. =D

    OdpovědětVymazat
  3. "Četla" jsem Pusheen v originále a prostě ji miluju :D Je hrozně roztomilá, jak je tlusťoučká :D A její návody na život a důvody proč má něco ráda a zážitky jsou prostě rozkošné. Kočička k zulíbání :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto knihu jsem si půjčila u spolužačky měla jsem jí přečtenou asi za 10 minut, tudíž jsem si to přečetla asi 3x. Sama bych si jí ale nekupovala, podle mně škoda peněz... Ale jinak vážně super kniha!

    OdpovědětVymazat