středa 5. října 2016

Únor až srpen (Když je knihomol líný sepsat seznam svých nových lásek!)

Aneb „Nakupuji jako blázen, ale nestíhám to všechno číst!“

Hmm, tak tento článek je extrémně opožděný, viďte? Ale od března jsem psala bakalářku, pak se hned učila na zkoušky, přijímačky na magisterský obor a poté na samotné státnice. No sranda to rozhodně nebyla, to mi věřte, ale mám vše úspěšně za sebou! Celé prázdniny jsem se dokopávala sepsat článek na knižní přírůstky, ale nějak nebyl čas, a proto se do toho pouštím teď, ale vzhledem k množství knih to vezmu stručněji.
ÚNOR
E-kniha od Palmknih (děkuji), ale převážně knihy z Levných knih či knižních bazarů.

BŘEZEN
Jak vidíte podle počtu knih, tak tento měsíc bylo mnoho slev a navíc jsem se zúčastnila Yoli narozenin (proto ten WG, WG). Artyčoková srdíčka jsem dostala na recenzi a nebylo to vůbec špatné a Návrh byl super (děkuji Slovartu a Palmknihám)!

DUBEN
Tři anglické krasavice či super komiks Hilda! Za báječnou Hru s láskou děkuji Palmknihám.

KVĚTEN
Svět knih vládl celému měsíci a všem knihomolům. Dostala se ke mně výhra v podobě podepsaných Demonat či recenzní výtisk od Slovartu: Andělé nad Teheránem.

ČERVEN
Můj státnicový měsíc. Knihu „Tahle píseň..“ jsem vyhrála v soutěži pořádané Cooboo, pokračování Zom-bu jsem si nemohla nechat ujít či kniha The Shock of the Fall se stala prvním dárkem za titul.

ČERVENEC
Jelikož Hraničáře miluji a dostala jsem v květnu/červnu nějaké poukazy do knihkupectví, nemohla jsem jinak a musela jsem ho začít kupovat do své knihovny. Dále např. přišla další nálož mého milovaného Shana či výhra v soutěži od KK Prokletý hrob. Palmknihám děkuji za Bohy Gothamu.

SRPEN
Jako šest knih v ajině? Zuzano, ty ses pomátla.. Ne! Chybí mi angličtina, jelikož ji ve škole nemám a v poslední době zjišťuji, že čtení v ní není vůbec tak těžké, jak jsem čekala. Budoucnost jsem kupovala v Tescu a stála něco málo přes 100 Kč, což byl rozhodně kup! Co se týče Nedej se, Jiskry a Společenství růže, tak to byl také dobrý kup, jelikož a teď to chce fanfáry.. já brigádničím v Knihy Dobrovský, což je můj malý osobní ráj (pro peněženku ovšem ne, to si počkejte na zářijové přírůstky). 

A co vy? Také každý měsíc dost nakupujete?

7 komentářů:

  1. Krasne knihy :) Hadam, ze Hunger Games ze srpna jsou z Book Depository :) Koupila jsem tam první dil a ta obalka je proste uzasna :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Ano HG jsou z Bookdep. a ta cena byla super, že? :)

      Vymazat
  2. Nádherné knižky. :) Between the Lines som si zaobstarala aj ja, ale v inom vydaní. Asi ma nikdy neprestane udivovať, že české knihy majú akosi menší rozmer než tie slovenské. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, nádherné přírůstky a pěkné fotky. :)

    OdpovědětVymazat