pondělí 7. září 2015

Měsíční přírůstky – srpen

Aneb „Nakupuji jako blázen, ale nestíhám to všechno číst!“
SRPEN
Měsíc srpen byl ve znamení šetření. Skoro celý jsem ho strávila na brigádě a v tom malém volnu jsem většinou spala a neměla náladu ani na nákupy. Světe div se! Nakonec jsem si pořídila pár pěkných kousků, a to 4 papírové tituly a 1 elektronický.
Chraň nás od zlého jsem si potřebovala koupit, jelikož mě nadchl film a moje zvědavost neodolala a donutila mě nakupovat. Film mi doporučil kamarád, jelikož oba zbožňujeme horory, rádi se bojíme a tady navíc bylo mnoho zajímavých myšlenek.

První lásku jsem dostala na recenzi a jsem moc ráda, že jsem ji četla. Byla jsem z tohoto příběhu velice nadšená, což si můžete přečíst zde.

15 minus patří mezi knihy, které jsem dlouho sháněla a toužila si je přečíst. Teď ji konečně mám a doufám, že se k ní brzy dostanu. Já fakt v poslední době nestíhám číst!! Děkuji slečně, která se ji chtěla zbavit a já si ji tak mohla koupit.

Řeky Londýna byl spíše spontánní kup. Jednoho rána, kdy jsem jela do Prahy, jsem se probírala stránkami Neoluxoru a narazila na tento název. Po přečtení anotace mi přišlo jako dobrý nápad si ji pořídit, jelikož světy duchů nemám zatím moc prozkoumané, snad jedině z Kostičasu, který jsem četla v srpnu. Navíc vraždy a duchové, jo to bude dobré spojení!

A nakonec jsem dostala jednu e-knihu. Jedná se o Deset malých nadechnutí. Recenze, které jsem na tuto knihu četla, byly pozitivní a já se rozhodla, že se přesvědčím sama. Tak snad nezklame.
 
Na závěr vám k článku přidávám písničku, kterou si můžete pustit při čtení. Mějte se!

 
Lisa Collier Cool, Ralph Sarchie: Chraň nás od zlého
James Patterson, Emily Raymond: První láska (RC Webmagazín Rozhledna)
Tomáš Zářecký: 15 minus
Ben Aaronovitch: Řeky Londýna

E-knihy:
K. A. Tucker: Deset malých nadechnutí (RC Palmknihy)
 

6 komentářů:

  1. Naadhera. Ale Chran nas od zleho..neee:D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké přírůstky. :) První lásku jsem také četla a moc se mi líbila. Na Chraň nás od zlého má spadeno přítel, hlavně tedy na film. Já jsem v tomhle srabík, takže si možná někdy přečtu jen knihu. Řeky Londýna právě čtu a zatím je to o trochu lepší než průměr. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju! tak ať se líbí, jelikož film byl boží :)

      Vymazat
  3. Já bych taky chtěla Řeky Londýna. Jsem na ni moc zvědavá.
    http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat