pondělí 13. července 2015

Měsíční přírůstky - červen

Aneb „Nakupuji jako blázen, ale nestíhám to všechno číst!“
ČERVEN
Tento měsíc jsem se snažila krotit a nakonec, jak můžete vidět, jsem ukořistila celkem 10 papírových knih a 3 e-knihy. Poslední zkoušku jsem myslím měla 8. června, a jak už to bývá, musela jsem si udělat radost za své úspěchy. Využila jsem poukazy, které jsem dostala od kamarádů, a vyrazila jsem do Dobrovského. Mojí spolupachatelkou v nákupní činnosti se stala Verunka z Knižní louky. Moc děkuju za úžasný den Verů:)! Pořídila jsem si Napůl divokého, Trnového prince a krále a Anno Dracula. Ze zmíněných knih jsem již přečetla Anno Dracula a je to vážně skvělé (recenzi chystám).
Tři díly HP jsem si pořídila u Albatrosmedia díky jejich akci, že při nákupu dostanete knihu zdarma. Třetí a čtvrtý díl jsem pořídila se slevou, kterou jsem si nějaký ten pátek šetřila a šestý díl jsem dostala k nákupu zdarma, a to se vyplatí!
Trable, jak se můžete dočíst v unboxingu, jsem vyhrála u Baronetu. Plavat se žraloky jsem objevila v LK za super cenu a samozřejmě jsem neodolala! A 451 stupňů Fahrenheita je poslední kniha, kterou jsem si v červnu pořídila. Pro tento román mám zvláštní slabost již od časů střední školy, kdy jsem ho tam četla. Navíc toto vydání je obohaceno o některé informace od překladatelů apod., takže je jasné, že jsem si ho musela pořídit (a obálka je boží).
Co se týče e-knih, tak recenzi na Hřebce již naleznete na blogu. Já osobně mám autorku velice ráda a skvěle se mi čte, hlavně během zkouškového období. Hranici nevinnosti jsem si chtěla několikrát pořídit v papírové podobě, ale tak dlouho mě odrazovala obálka, která se mému oku příliš nelíbí, až jsem si titul zakoupila za akční cenu v elektronické podobě. O Kostičas jsem požádala, jelikož jsem na něj četla mnoho kladných recenzí a také kvůli společnému čtení, které nyní probíhá. Zatím nedokážu říct, jestli se mi líbí či ne, uvidím po dočtení.
A to je vše! Doufám, že si užíváte prázdniny, tak jako já, že čtete skvělé knihy a relaxujete u nich. A při jaké hudbě jsem psala článek? Viz níže například.

  • Joanne Kathleen Rowling: Harry Potter a Vězeň z Azkabanu, Harry Potter a Ohnivý pohár, Harry Potter a Princ dvojí krve
  • S. Towle: Trable
  • Sally Green: Napůl divoký
  • Mark Lawrence: Trnový princ, Trnový král
  • Kim Newman: Anno Dracula
  • Claire Bidwell Smith: Plavat se žraloky
  • Ray Bradbury: 451 stupňů Fahrenheita
E-knihy:
  • Alice Clayton: Hřebec (RC Palmknihy)
  • Abbi Glines: Hranice nevinnosti
  • Samantha Shannon: Kostičas (RC Palmknihy)
 

7 komentářů:

  1. Pěkné přírůstky! :) Pottera jsem v červnu taky dostala, jen v angličtině - ale závidím ti, že v češtině ho máš už takhle hezky sladěného, já mám první čtyři díly v paperbacku a další tři v pevné vazbě. :) A Half Wild jsem si také pořídila, jen potřebuji vymyslet, kdy to sakra přečtu. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji :) zrovna dneska přišel hp7, takze mam komplet, uz to jen přečíst :D a na HW se moc těšim, jen není cas :D

      Vymazat
  2. Krása:) Harry si to zaslouží..:)..Akorát ten Half Wild...Do téhle série bych asi nešla. Trnový princ by mohl být super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuju :) ja si half bad moc zamilovala, takze sem druhy dil musela mít :D

      Vymazat
  3. Mnoho pekných kníh, najmä tie potterovky, je super že si využila akciu :D Mnohé ďalšie poznám, ale nečítala som :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobré knižky! :) Kráľa by som už chcela aj ja, Princ bol super :3Trable ma tiež veľmi bavili.
    Uhmmm Imagine Dragons <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tak nejkrásnějším přírůstkem jsou asi ty díly Harryho Pottera, já ho ještě nemám.. Teď jsem si sice mohla pořídit taky tři díly za super cenu, ale chci koupit komplet v angličtině.. I když možná i v tý češtině si ho časem pořídím :)

    OdpovědětVymazat