neděle 14. prosince 2014

Co budu tento měsíc číst? PROSINEC


Jsem vážně, vážně děsná. Za listopad jsem toho málo přečetla, opravdu. Škola se nahrnula a já věčně dělala něco jiného.
Původně jsem za listopad chtěla přečíst Slzu, Kořist, Červený vrch, Pekáč buchet, Já, košišta a Bohové Olympu – Proroctví. Stihla jsem jen poslední tři zmíněné. Slza a Kořist zůstávají stále rozečtené, což chci tento měsíc změnit. Červený vrch si asi nechám na leden.
Takže to plánuji na prosinec?
Dočíst Slzu, Kořist, Čtyřku.
Čtyřku a jeho povídky jsem četla zčásti v angličtině, takže to není pro mě bůhvíjaké překvapení. Spíše příjemné čtení. 
Momentálně čtu: Není přání jako přání. Kniha se mi zatím líbí, je to vtipný příběh mladé ženy a jejích životních příhod.
Saeculum mám už připravené na stole a jsem velmi zvědavá, jaké bude.
Dále co bych chtěla stihnout je pokračování Labyrintu – Spáleniště: Zkouška. Vzhledem k tomu, jak moc se mi líbil první díl, doufám, že i druhý bude povedený.
A nakonec, co bych zmínila, je poslední díl Ságy Lartena Hroozleyho: Bratři až do smrti. Míním ho číst najednou v češtině i v angličtině. Díky nejúžasnější Vendee mám totiž Lartena v angličtině!  Vybojovala mi ho v dobročinné knižním bazaru pořádaném Cooboo spolu s posledními dvěma díly Tygří ságy. Díky! Díky! 
Toť vše. Zatím je ve hvězdách, co mě čeká pod stromečkem a do kterých knih se dále pustím.
A co vy? Co plánujete číst přes Vánoce?

6 komentářů:

  1. Já plánuji Zaklínače (aktuálně jsem u druhé povídkové knihy), pak Doctor Who knížky a k tomu jsem se pustila do re-readingu Hunger Games. I když bych asi ještě někdy měla stihnout povinnou četbu, ale to se nějak vyřeší. :) Máš hezký seznam na prosinec, hned bych ho brala. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) jaký je seriál Doctor Who? furt okolo toho kroužím a váhám :D

      Vymazat
  2. Taky sem si o tom napsala článek :) Můj výběr je kompletně jiný. Začala jsem detektivkou Zimní oběť, čeká mě Vánoční koleda od Dickense (re-reading, prolistovat), The Book Thief, Dash and Lily's Book of Dares, Let it Snow, Děti z Bullerbynu, Bratři Lví srdce, okukování Vánoce s Nigellou a minimálně si s úsměvem na tváři prolistuju Dceru sněhu, kterou jsem četla loni... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. máš ale pěkný seznam! Dash a Lily bych měla měla mít pod stromečkem, tak snad:)

      Vymazat
  3. Mě teda Není přání jako přání vůbec nezaujalo :) A na Čtyřku se také těším..

    OdpovědětVymazat