čtvrtek 6. listopadu 2014

Co budu tento měsíc číst? LISTOPAD



Také máte problém přečíst za určitou dobu knihy, které jste chtěli? Já si nikdy nemůžu vybrat, proto jsem se rozhodla pro tuto formu článku a dodržování cílů v něm. Na začátku každého měsíce vyberu knihy, které MUSÍM přečíst. Žádné výmluvy, žádné odkládání.


Za listopad bych chtěla přečíst tyto knihy:
L. Kateová: Slza
Slzu už mám delší dobu rozečtenou a upřímně se do ní nemohu začíst. Doufám, že se to zlomí.
A. Fukuda: Kořist
Na Kořist jsem se tak moc těšila a bohužel z ní vždy přečtu jen kus a jdu se věnovat jiným aktivitám. Baví mě, ale pořád nacházím lákavější programy.
J. McGuire: Červený vrch
Tento měsíc mám na programu i ČV a proč? Byl mi vybrán z mého dlouhého seznamu bloggerkou Terkik v rámci Měsíční párování listopad 2014 u Vendeadreams. Rozhodně se na knihu těším!
K. Petrusová: Pekáč buchet
Tato kniha mi včera přišla jako RC od Fragmentu. Už jsem ji začala číst a zatím dobré.
C. Belton: Pusheen - Já, košišta
R. Riordan: Bohové Olympu – Proroctví
Z toho RC od Fragmentu mám snad největší radost. Hrozně moc jsem si chtěla přečíst pokračování od Percyho Jacksona. PJ zbožňuju, tak doufám, že pokračování bude aspoň stejně tak dobré.

Doufám, že se mi to povede, ale víme, jak to chodí. Vyjde nová knížka, tu rozečtenou odsuneme atd.. Je to běh na dlouhou trať, aspoň tedy u mě.
A co vy? Máte taky problém s dočítáním knih?
Četli jste některou z mých vybraných na tento měsíc? Líbila?
Díky za komentáře.

2 komentáře:

  1. Dobrý plán a těším se na recenze, protože hned na několik knih se také chystám - na Červený vrch a na Slzu. Od Fukudy musím přečíst ještě první díl. Já bych takovýhle seznam nikdy nesestavila :) Hodně se mi mění "čtecí nálada" a do poslední chvíle nevím, na jakou další knihu budu mít chuť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mám často náladu na něco jiného a tak.. ale tyhle knihy snad budou mít od každého něco :)

      Vymazat